Ekipa KONTAKTA je za kraj letnje festivalske sezone pripremila veliku trodnevnu muzičku feštu.
Program – internacionalni.
Zvezde – najtraženije u regionu… i šire…
Mesto – najkomotnije za koncerte na otvorenom.
 
Zašto KONTAKT Fest? Zato što su u okviru martovskog konferencijskog dela KONTAKT programa ostvarene brojne saradnje koje sa vama jedva čekamo da realizujemo.
KONTAKT FEST: od 24. do 26.08.2023. u Atrijumu Beogradskog sajma.
Da pred povratak u klubove ,,zakucamo“ kraj sezone open air festivala na spektakularan način.
 
Prve večeri KONTAKT festa u Atrijumu Beogradskog sajma, 24. avgusta, susrešće se fantastična trojka: VOJKO V, Z++ i MIMI MERCEDEZ.
Mnogi su ostali uskraćeni za koncert VOJKA V u okviru revijalnog dela sedme Kontakt konferencije u martu, jer… rasprodato! Ali je zato tu Kontakt Fest. Biće (valjda) mesta za sve 24. avgusta.
 
U kraljevstvu MIMI MERCEDEZ su kontroverzni tekstovi i zarazni bitovi. Ulica dobija drugu perspektivu kada ,,kraljica svih žanrova“ stupi na scenu. A pokoriće je svojim oštrim jezikom i vrelim nastupom prvog dana Kontakt Festa.
 
Već prvim albumom „18++“ iz bilo je jasno da je Z++ pokrenuo talas neviđenog i neočekivanog. Podigao je lestvicu što se tiče produkcije, a upravo on sam producira sve što radi. Z++ je jedno od najperspektivnijih imena regionalne muzičke scene. Z++ je na KONTAKT Festu, prve večeri, u četvrtak, 24. avgusta.
 
Early Bird ulaznice su već u prodaji putem Ticket Vision prodajne mreže, kao na na tickets.rs, po ceni od 1.590 dinara.
Završeno sedmo izdanje Kontakta
Kontakt Fest objavio program drugog dana festivala
ELEMENTAL I SVEMIRKO 25. AVGUSTA U ATRIJUMU BEOGRADSKOG SAJMA

Podeli sa prijateljima