Kontakt konferencija je vodeća platforma za
jačanje kulturne infrastrukture regiona
i centralno mesto za profesionalce u muzičkoj industriji.

Vođena od strane veterana muzičke scene, Kontakt konferencija predstavlja jedinstveni skup u Beogradu, koji obuhvata panel diskusije, radionice, izložbe i koncerte i predstavlja srž nezavisne muzičke scene na Balkanu.

Naša misija: jačanje kulturne i muzičke infrastrukture regiona kroz povezivanje, umrežavanje i saradnju među muzičkim profesionalcima, umetnicima i ljubiteljima muzike.

Kontakt nudi širok spektar aktivnosti od panel diskusija koje pokrivaju aktuelne teme u muzičkoj industriji, preko radionica koje nude praktična znanja, do izložbi koje vizualno predstavljaju muzičku kulturu, Kontakt konferencija nije samo događaj, već platforma gde se muzički delatnici i ljubitelji muzike okupljaju da dele, uče i rastu zajedno.

Večeri su rezervisane za pažljivo odabrane koncerte i nastupe koji transformišu konferenciju u festival sa programom koji nudi nova ali i već dokazana imena.

Vizija: Kontakt konferenciju vidimo kao mesto gde se profesionalni putevi ne samo ukrštaju već i grade, gde se ideje aktivno razmenjuju, a saradnje rađaju spontano. Okupljamo zajednicu koja ceni dubinu i raznolikost muzičkog izraza, koja podržava nezavisnu produkciju i koja aktivno doprinosi razvoju muzičke scene.

Pozivamo Vas da budete deo ove priče. Da zajedno pišemo istoriju i oblikujemo budućnost muzike ovih prostora. Da otkrijemo nove zvukove, upoznamo inspirativne ljude i stvorimo iskustva koja menjaju.

Dobrodošli u Kontakt – gde je muzika mnogo više od zvuka.