U muzičkoj industriji je još od 1994. godine, kao promotor i organizator koncerata, booking agent, tour menadžer i konzultant, a surađivao je u produkcijama i organizacijama brojnih manifestacija, festivala i regionalnih koncerata velikih internacionalnih imena.

Do kraja devedesetih bio je DJ i urednik koncertnog programa u nekoliko, tada najaktivnijih splitskih klubova. Od 2000. do 2005. je bio organizator i koproducent periodičnog ljetnog festivala „Summer in the Movie“ u Splitu gdje je po prvi put nakon burnih 90-ih doveo u Split brojne muzičare iz regije, a festival je postao benchmark za sva slična lokalna događanja. U to vrijeme bio je praktično jedini booking agent i koncertni producent na području Dalmacije.

Godine 2006. postaje matični agent i menadžer za Evropu američkog benda Kultur Shock i od tada fokus poslovanja, koncerata i turneja prebacuje na inozemstvo. S njima je do danas organizirao i odradio preko dvadeset turneja sa više od 300 koncerata uzduž i poprijeko Evrope. Od 2011. do 2016. radio je u Menart BPM-u, odjelu za buking i koncertnu produkciju zagrebačke izdavačke kuće Menart.

U međuvremenu osniva vlastitu agenciju za booking, produkciju i menadžment te ostvaruje suradnju sa brojnim domaćim i inozemnim umjetnicima, kao što su Koza Mostra iz Grčke koje zastupa na području Evrope i My Baby iz Nizozemske koje zastupa na području Balkana. Uz rad sa bendovima koje zatupa stalno je aktivan i na splitskoj nezavisnoj kulturnoj sceni ali i kao konzultant za muzičare i internacionalni tour menadžer.