Simona Kanjevac je osnivač i direktor organizacije Urban Muse – Live Scenes! i godišnjeg Urban Muse Festivala, a od 2023. godine i projekta Urban Muse Edu.

Ima bogato iskustvo u produciranju živih muzičkih događaja, artist menadžmentu, novinarstvu, koncertnoj fotografiji, dizajnu, PR-u i marketingu u muzičkoj industriji, kao i koordiniranju kompleksnih događaja.

Nakon završenog Muzičkog kursa u organizaciji FemixEdu bila je praktikant u Charm Music Serbia gde je radila u pripremi i promociji muzičkih događaja. Po završetku prakse, odlučila je da izgradi svoj brend Urban Muse – Live Scenes! i samostalno organizuje koncerte, kao i svoj godišnji Urban Muse Festival.

Ima više objavljenih naučno-istraživačkih radova izlaganih na međunarodnim konferencijama. Posebno je zapažen rad pod nazivom „Vrednosna transformacija štetočine iz bajke (od Peroove i Grimove bajke do ‘Grdane’ Roberta Stromberga)“ publikovan 2022. godine u časopisu ‘Detinjstvo’.

Živi u Beogradu gde je na doktorskim studijama na Filozofskom fakultetu. Pored toga, DJ je i bavi se glumom. Obožava putovanja, timski duh, rad pred kamerom, a njena posebna veština je problem solving.