Nikola Jovanović je potpredsednik Virgin Music Grupe za Zapadni Balkan i šef za Society Relations u Universal Music Grupe za Zapadni Balkan. Sa 20 godina iskustva u muzičkoj industriji, Nikola je jedna od ključnih figura u balkanskoj muzičkoj industriji. Trenutno, sa Virgin Music Grupom radi sa umetnicima poput Joker Out-a, Konstrakte, Magnifica, Baby Lasagnu, Zoe Kidah, da navedemo samo neke. Takođe je na čelu Zadužbine Milana Mladenovića, organizacije koja štiti nasleđe legendarnog frontmena grupe EKV. Takođe je vlasnik Kontra rights-a, diskografske kuće i agencije za menadžment koja pruža savete i podršku umetnicima i izdavačkim kućama.

Njegovo prethodno iskustvo uključuje poziciju potpredsednika RUNDE – Regionalnoj asocijaciji nezavisnih izdavačkih kuća Balkana, menadžera talenata i muzike na MTV Adria, kao i CEO i suosnivača Lampshade Media.

Jovanović je diplomirao na Akademiji umetnosti u Beogradu gde je stekao diplomu iz produkcije muzike i snimanja zvuka. Nikola je menadžer grupe Buč Kesidi, srpske senzacije u muzici i najvećeg regionalnog benda nove generacije koji se pojavio u poslednjih 10 godina. Takođe je menadžer mlade i talentovane Ive Lorens.