Na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu stekla je diplomu visokog obrazovanja na smeru Komparativna književnost. Bila je student prve generacije ovih studija, na kojima su se izučavali novinarstvo, istorija umetnosti, estetika, svetska književnost. Stekla je i zvanje master filolog (komparatista), takođe na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Po završetku studija, karijeru je započela na Radio-televiziji Vojvodine kao novinarka u redakciji Informativnog programa. U RTV-u je provela šest godina. Za to vreme stekla je sertifikat iz oblasti novinarstva i završila školu koju su organizovali novinari BBC-ja, na čelu sa Rikom Tompsonom, direktorom mreže T-Media i novinarom, urednikom BBC-ja. Bila je aktivna u organizovanju kulturnih, zabavnih progama, koncerata, kao i humanitarnih aktivnosti. Nakon rada u Televiziji Vojvodine prešla je na mesto glavne i odgovorne urednice Novosadske televizije.

U uglednoj diskografskoj kući Jugoton – Croatia Records u Beogradu, 2014. godine počela je da radi kao menadžerka za odnose sa javnošću, potom kao njen predstavnik za Srbiju, a danas je direktorka Jugotona u Srbiji. U okviru luksuznog izdanja Ultimativne kolekcije „Greatest hits” priredila je oko dvadeset biografija o najvećim imenima muzičke scene ovih prostora.

Objavila je bajku za odrasle „Fenjeri i note“.