Rođena u Beogradu, 1970. Osnovno muzičko obrazovanje pohađala u muzičkim školama “Stevan Mokranjac” (J. Abramović) i “Vladimir Đorđević”(Z. Ilić), a srednje u muzičkoj školi “Josip Slavenski” (M. Ristić) u Beogradu. Studije violine (1993) diplomirala na Moskovskom državnom konzervatorijumu “P. I. Čajkovski” u klasi Olge Kaverznjeve (katedra V. Klimova), učenice Davida Ojstraha. Tokom školovanja u Moskvi posebno se usavršavala u oblasti kamerne muzike i gudačkog kvarteta kod profesora V. M. Skanavija i A. V. Galkovskog (violiste Šostakovič kvarteta).
Usavršavanje 1999. nastavlja na Visokoj muzičkoj školi u Trosingenu u Nemačkoj u klasi G. Bajnova i F. Agostinija. Nosilac je diplome “Stevan Mokranjac” i višestruki dobitnik prvih nagrada na festivalima, republičkim i saveznim takmičenjima u oblastima violina i kamerna muzika. Održala je niz samostalnih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama: sali Beogradske filharmonije, Atrijumu Narodnog muzeja, Zadužbini I. M. Kolarca i Galeriji SANU. Snimala je za Radio i Televiziju Beograd.

Od 2008. godine radi kao profesor violine u Školi za muzičke talente u Ćupriji, gde obavlja i dužnost šefa Muzičkog aktiva. Član je Upravnog odbora MUZIKUS – a, Udruženja za širenje i podsticaj muzičke kulture u Srbiji. Svoju proširenu pedagošku delatnost obavlja u okviru manifestacije ARLEMM od samog osnivanja iste.

Od 2010. godine je profesor, urednik časopisa i koordinator ARLEMM festivala.