Jelena Kosovac je prošla razvojni put od novinarke, preko blogerke, do preduzetnice. Sa više od 15 godina iskustva u oblasti promocije događaja, radila je u promo timovima koncerata nekih od najvećih imena u muzičkoj industriji u Srbiji, kao što su Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Madonna, Chemical Brothers i Queens of the Stone Age. Osim toga, u biografiji ima i osmogodišnje iskustvo promocije Exit festivala, kao i projekta Novi Sad – Evropska prestonica kulture, festivala Cinema City, Festivala uličnih svirača i tako dalje. Od oktobra 2014. direktorka je agencije Bloom Creatures.

Pre nego što je ušla u industriju zabave Jelena je godinama radila novinarski posao, najduže u novosadskoj TV i video produkciji UrbaNS i kao dopisnica TV B92. Na mnogobrojnim snimanjima proputovala Hrvatsku, BiH i Srbiju uzduž i popreko. Devedesetih godina prošlog veka radila je kao suva početnica na lokalnim TV i radio stanicama i pisala za nedeljnike i dnevnike.

Rođena, uvek živela i, kako stvari stoje, nastaviće da živi zauvek u Novom Sadu. Školovala se u Jovinoj gimnaziji i na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

U brojkama: 47 godina, 2 dece, 1 muž, 1 preduzeće koje ove godine puni 10 godina, 10 godina u novinarstvu, 15 godina u industriji zabave, objavila cca 17 hiljada i 420 najava događaja na cca 362 online mesta, upoznala cca 73 selebritija i zajedničkim naporima sa nekim baš super ljudima prodala cca 250 hiljada ulaznica za neke baš super događaje.

Među najveće životne uspehe ubraja to što sin Dušan i ćerka Natalija, rođeni 2016. i 2018, uvek traže da se pojača kada na radiju pevaju Taylor Swift, Lollobrigida i Obojeni program.