Pridruživši se CAA februara 2023, Beckie se bliži 20 godina u muzičkoj industriji. Sposobna da razvije talente od nastupa u malim prostorima do arena, ponosi se strateškim razvojem svojih muzičara i svojim veštinama rada sa skoro svakim muzičkim žanrom.

Izgradila je impresivni i eklektični roster, koji čine umetnici kao što su Anderson .Paak & The Free Nationals, GloRilla, Noname, Chronixx, Ghostemane, Mac Ayres, Soulection i mnogi drugi.

Beckie je 2022. godine bila uvrštena u “Variety” listu žena sa uticajem, u “Billboard” listu “International Power Players” 2020, 2021. i 2022. godine, kao i u “Pollstar magazine” listu internacionalonog uticaja, a bila je i nominovana za “ILMC Arthur Awards” agenta godine nekoliko puta. Redovno govori na muzičkim konferencijama i panelima širom sveta. Uključena je u “Palestine Music Expo”, kao i u dobrotvorni rad, koji uključuje rad za “Nordoff & Robbins” omladinski odbor. Beckie je obavljala vakcinacije u St John ambulanti tokom pandemije. Deo je CAA ženskog odbora i vođa mentorskog programa, u okviru koga se mentorišu mladi agenti i izvršni direktori u CAA. Beckie strastveno podržava novu deneraciju agenata u industriji, na šta najviše ukazuje njeno mentorisanje Sally Dunstone, koja je sada uspešan samostalni agent.