Rođen je 1976. u Novom Sadu. U dvadeset godina dugoj karijeri organizovao je preko 40 velikih festivala i još preko 100 pojedinačnih događaja različitih formata. Događaji variraju od velikih kulturnih, zabavnih i korporativnih manifestacija do malih projekata poput konferencija, umetničkih izložbi i produkcije murala.
Kao jedan od pokretača Exit Festivala kreirao je izgled festivala koji je uneo revoluciju u dizajn događaja na našim prostorima. Exit i danas predstavlja najznačajniju manifestaciju bez premca u regionu. Tokom 12 godina na poziciji direktora marketinga direktno je kreirao imidž Exit-a kao najznačajnijeg brenda koji dolazi iz Srbije. Od 2014. do 2017. kao direktor Exit Festivals & brands bio je zadužen za međunarodnu zaštitu i eksploataciju intelektualne svojine Exit-a. U ovom periodu Exit je pokrenuo čak 4 nova festivala u zemljama regiona.
Paralelno sa radom u Exit-u pokretač je i međunarodnog filmskog festivala Cinema City koji se sa velikim uspehom već deset godina održava u Novom Sadu. Festival je do sada prikazao preko 1.000 filmskih ostvarenja a posetilo ga je više od 300.000 posetilaca.
Pored Exit-a i Cinema City-a, među velikim brojem organizovanih događa ja svakako se ističu: koncert Madone u Beogradu, koncert Red Hot Chilly Pepersa u Inđiji, koncerti Massive Atack, Chemical Brothers u beogradskoj areni, Festival uličnih svirača u Novom Sadu.