BEOGRAD

2 dana / 6 tribina / Muzička berza / 9 koncerata
Iskustva koja će podeliti izuzetni predavači

KONTAKT KONFERENCIJA | Mart 23 - 24
Objavljeno:

15. Mar

2017

Otvoren je i nulti #Kontakt2017 dan!

Ulaznice: 500 dinara u pretprodaji (GIGS TIX i Eventim Serbia)
600 na ulazu u klub, na veče koncerta

***

Sastav Nežni Dalibor održaće u sredu, 22. marta, u klubu Elektropionirkoncertnu promociju novog albuma “U slojevima”.

Četvrti album benda biće objavljen za beogradsku izdavačku kuću Odličan hrčak. Materijal je snimljen u “Studiju P3” u Beogradu, i delom u studiju “Undergorund Sound Factory”, takođe u Beogradu. Produkciju potpisuje Caspar Wijnberg (ex-The Saints), dok je mastering urađen u “Da Goose Music” studiju u Holandiji.

Na izdanju će se naći 8 pesama, a do sada su, kao uvertira u nov materijal, objavljena četiri singla, pesme „U slojevima“, „Vikendi“, „Prvomajska“ i “Godinu dana”. Svi do sad objavljeni singlovi dostupni su za preuzimanje sa BandCamp stranice benda: http://neznidalibor.bandcamp.com/

Nežni Dalibor iza sebe ima tri studijska albuma: “Sredstva i veštine” (2008), “Normalan život” (2011) i “Nežni Dalibor” (2013). Bend je diskografski debitovao singlom “Značajan događaj” na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?” (2007) u sastavu Ivica Marković (gitara i vokal), Branimir Bogdanović (bubanj) i Ljubomir Vučković (bas i vokal). Održali su veliki broj koncerata širom regiona uključujući sve značajnije festivale kao što su EXIT, Terraneo, Taxirat, Bedem.. ali i dalje u Evropi, od čega se izdvajaju nastupi na festivalu Glimps u Belgiji i Waves festivalu u Beču. Krajem 2011. godine bendu se na gitari, sintisajzeru i specijalnim efektima pridružio Davor Sopić, a krajem 2012. godine dobili su i novog bubnjara, Dragana Jovanovića Gagija.

Nežni Dalibor online:
BandCamp: http://neznidalibor.bandcamp.com/
Facebook: www.facebook.com/nezni.dalibor
Youtube: https://www.youtube.com/user/neznidalibor


Festivali/Muzika/Turizam

Kontakt Konferencija

Tri lokacije: Marsh Open Space (paneli i diskusije), Elektropionir i Zaokret (neformalno druženje i prateći muzički program).

Adresa

Cetinjska 15, Beograd

Kontakt

kontakt@kontakt.org.rs

Email

kontakt@kontakt.org.rs

BEOGRAD

2 dana / 6 tribina / Muzička berza / 9 koncerata
Iskustva koja će podeliti izuzetni predavači

Mart 23 - 24

Kontakt