Select Page

Poslednjeg dana Kontakta na Spratu slušaćemo koncerte Ivice, Palms Voice i Zoe Kelly!

Zoe Kelli je pevačica iz Sidneja, Australije koja sada živi u Beogradu. Naći ćete kako je nastupala u baru u Melburnu, u pabu u Parizu ili na ulicama Nju Orleansa. Njen glas je opisan kao bogat, izražajan i dušan, a njena muzika je inspirisana od svega od narodnog folka do bluesa.

Ivica je indie bend iz Pančeva/Beograda. Izdanja: albumi Lepe reči su za ružne dane (2012), 120 dana na Atlantskom okeanu (2016) i najnoviji Kakvi smo to ljudi? u izdanju nove izdavačke kuće Kontra, EP Vodi me na more (2015) i singl Moram biti bolji (2014). Ivica su Ivan Kačavenda i Aleksandra Andonovska.
https://ivica.bandcamp.com/

Palms Voice je novi projekat Borisa Milanovića, gitariste i vokala grupe Triko. Od ranije aktivan i kao Optimus Prime, novim pseudonimom obeležava razvoj svoje computer-music produkcije u smeru eklektične synth-pop estetike. Novitet su pre svega tekstovi i vokal, koji prenose utiske usamljenosti i frustracije, ali i euforije i transa. Na Kontakt konferenciji će predstaviti pesme sa albuma čije se objavljivanje očekuje u narednih nekoliko meseci.
https://facebook.com/palmsvoice